loading...
پیامک سرای نقطه به نقطه
صفحه تلگرام سایت مدل شو

آخرین ارسال های انجمن
عنوان پاسخ بازدید توسط
بیماری‌ آتلكتازی چیست؟(علل و علائم) 0 76 romina
سریع شدن نمایش منو و پنجره هاباترفند ساده! 0 73 romina
نکات ایمنی برای جلوگیری از آتش سوزی منزل 0 81 romina
چه باید کرد تا کودک مان خواب راحت و بدون مشکلی داشته باشد؟ 0 87 romina
۶ ترفند طلایی برای مقابله با آثار پیری 0 88 romina
خواص روناس (طبیعت و خواص درمانی) 0 67 giti
کاربردهای موثر پودر بچه 0 108 giti
باگ عجیب در نوار تسک‌بار ویندوز 7! 0 73 giti
سندروم متابولیک چیست؟ 0 68 giti
انواع شخصیت و ابراز خشم 0 87 giti
حد و حدود کنجکاوی در بچه ها باید به چه میزانی باشد؟ 0 70 giti
آیا قند خون با سرطان ارتباط دارد؟ 0 84 behniya
آیا والدین باید قصه خواب دیدن کودکانشان را باور و تفسیر کنند؟ 0 65 behniya
روش ضبط تماس های تلفنی در سیستم عامل های مختلف 0 70 behniya
نحوه از بین بردن جای مبلمان 0 76 behniya
احساس افسردگی می‌کنید؟ موسیقی شاد گوش بدهید! 0 76 behniya
10 کلید طلایی برای زنانی که خواهان ارتباط موفق با شوهر خود هستند 0 86 behnaz
جملات جالب خنده دار و خواندنی (2) 0 87 behnaz
این مواد را به ماست اضافه نکنید 0 64 behnaz
از دوست داشتن(فروغ فرخزاد) 0 67 behnaz
admin بازدید : 88 چهارشنبه 21 مهر 1395 نظرات (0)

 



 


طرز تهیه سالاد طالبی و کیوی

 

یک سالاد میوه نیرو بخش که معمولا بعد از یک وعده غذای سنگین سرو می شود. استفاده از گرمک به جای طالبی نیز در این سالاد طالبی و کیوی می تواند دلچسب باشد.

 

مواد لازم برای سالاد طالبی و کیوی :

 طالبی کوچک 1/2 
 کیوی  2 عدد
انگور سفید بی دانه  125 گرم 
 پاپایا دو نیم شده 1 عدد 
آب پرتقال 3 قاشق غذاخوری
نعناع خرد شده 1 قاشق غذاخوری
برگ ریز نعناع ترش جهت تزیین مقداری
انگور ترش فرنگی جهت تزیین مقداری

 

طرز تهیه سالاد طالبی و کیوی :

تخم های طالبی را بیرون آورده و دور بریزید، آن را به 4 قسمت تقسیم نمایید. هر برش را پوست نموده و به شکل مکعبی خرد نمایید و داخل یک کاسه بریزید.

 

کیوی را پوست نمایید و آن را به حلقه های نازک برش بزنید. سپس آن را همراه حبه های انگور سفید به مواد کاسه اضافه نمایید.

 

هسته های پاپایا را درآورید و آن را پوست نموده، گوشت میوه را به شکل اریب و کلفت خرد نمایید و به میوه های داخل کاسه بیافزایید.

 

آب پرتقال را با نعناع خرد شده مخلوط نمایید و روی میوه ها بریزید. بگذارید سالاد حدود یک ساعت کنار بماند. در این فاصله، چندبار آن را هم بزنید.

 

تکه های میوه را با قاشق بین ظروف شیشه ای نیمه گود تقسیم نمایید و آب میوه سالاد را مانند سس، روی آن ها بریزید. سپس با استفاده از برگ نعناع یا انگور فرنگی هر ظرف را تزیین نمایید.

 

توصیه سرآشپز جهت تهیه سالاد طالبی و کیوی :

بادرنجبویه از تیره گیاهانی می باشد که عطر لیمو دارند. گیاهانی با برگ های سوزنی کرک دار که به نام نوعی لیمو معروف هستند. از گیاه شاهپسند هم می توان به جای آن استفاده نمود. این گیاه که دارای برگ های بلند باریک است نیز طعمی شبیه طعم لیمو دارد.

 

منبع : avayesalamati.com

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
کانال سایت مدل شو

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • تبلیغات-تلگرام سایت مدل شو

    آمار سایت
  • کل مطالب : 2352
  • کل نظرات : 118
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 68
  • آی پی امروز : 91
  • آی پی دیروز : 88
  • بازدید امروز : 221
  • باردید دیروز : 219
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 714
  • بازدید ماه : 4,596
  • بازدید سال : 51,192
  • بازدید کلی : 926,800
  • تلگرام سایت مدل شو